Преземач на Pinterest

Преземете видео, слика, GIF на Pinterest онлајн бесплатно.

Скенирано од

Нортон ТМ Safe Web


Преземете видео од Pinterest

Брзо е и безбедно.

Онлајн преземач на Pinterest

Pinterest Downloader е една од најдобрите онлајн алатки, можете бесплатно да преземате видеа, слики, гифови и ролни на Pinterest. Тоа е едноставна и лесна за употреба алатка, само треба да ја копирате врската со видеото и да ја залепите овде и вашата датотека за преземање медиуми ќе биде подготвена. Сите видеа што ги преземате од Pinterest Downloader ќе бидат во формат mp4 со висок квалитет (720p, 1080p, 4k или 480p). Веќе знаете дека Pinterest не дозволува опција за директно преземање видеа, слики, ролни и гифови (и која било медиумска датотека). Но, ние ја создадовме оваа веб-страница за да ви ги обезбедиме сите погодности. Бесплатно, можете да преземате слики на Pinterest HD (JPG или jpeg формат), видео клипови/ролни (видеа со шорцеви на Pinterest) видеа во галеријата, приказни, статуси и гифови онлајн.
Висок квалитет
Нашиот Pinterest Downloader ви помага да преземате висококвалитетни видео датотеки (поддршка од 1080p, 720p и 4k).
Лесен за користење
Нашата веб-страница е компатибилна со сите уреди (мобилни, компјутери, таблети) и оперативни системи (Android, iOS). Не е потребна инсталација на софтвер.
Нема пријавување
Не е потребна регистрација; нашата услуга е целосно бесплатна за користење. Залепете ја врската Pinterest овде и преземете ја вашата медиумска датотека.

Како да преземате видеа, слики, макари и GIF на Pinterest онлајн

Најбрзиот и најбезбедниот Pinterest видео конвертор

1 Копирајте и залепете ја врската

Првиот чекор е да ја копирате врската на Pinterest и да ја залепите во полето за преземање.

2 Кликнете на Преземи

Откако ќе ги преземете вашите податоци, кликнете на копчето за преземање

3 Подготвен за преземање

Сега вашата датотека е подготвена за преземање; може да потрае 1-3 секунди

Карактеристики на Pinterest Video Downloader

Брза работа - Потребни се помалку од 2 секунди за преземање податоци, (а брзината на преземање е одлична) затоа што користиме мулти-сервери со голема брзина напојувани со Xeon CPU и мрежа од 40 Gbps.

Чист интерфејс: Нема глупости: едноставен дизајн, без скокачки прозорци или каков било вид на иритирачки реклами.

Безбедна веб-локација: нашата веб-локација е целосно безбедна за користење, потврдена од Norton Safe Web.

Компатибилност со повеќе платформи: пристапете до нашиот преземач на Pinterest од кој било уред, без разлика дали е десктоп, таблет или паметен телефон. Нашата веб-локација е целосно одговорна и работи беспрекорно на различни платформи и прелистувачи.

Најчесто поставувани прашања

Дали треба да регистрирам сметка за да преземам видеа?

Не, не ви треба сметка за преземање видеа, слики или GIF-датотеки.

Дали е безбеден PinterestDownloader за мојот уред?

Да, обезбедувањето на безбедноста на корисниците е наш главен приоритет. PinterestDownloader е целосно безбеден за употреба - без вируси, без малициозен софтвер.

Каде се зачувуваат видеата по преземањето?

Вообичаено, преземените видеа се зачувуваат во стандардната папка за преземање на вашиот прелистувач.

  • Windows: Притиснете Ctrl + J за да ја видите историјата на преземање.
  • Mac: Притиснете Cmd + Shift + J за да ја видите историјата на преземање.
  • Паметни телефони: проверете ја стандардната патека за преземање на вашиот прелистувач. (Проверете ја галеријата)

Дали PinterestDownloader ги следи преземените видеа на корисникот?

Не, PinterestDownloader не ги складира преземените видеа или не ја следи историјата на преземање. Целата содржина останува анонимна и безбедна.

Како да го користите Pinterest Downloader на Андроид?

За преземање видеа на Pinterest на Андроид:

  1. Чекор 1: Посетете го pinterestdownloader.com.co во вашиот веб-прелистувач на Android.
  2. Чекор 2: Залепете ја URL-адресата на видеото во влезот на преземачот.
  3. Чекор 3: Кликнете на копчето за преземање за да го зачувате вашето видео.

Како да преземате видеа од Pinterest на Mac OS?

Следете го истиот начин, тука се едноставните чекори:

  1. А. Копирајте ја URL-то на видеото на Pinterest.
  2. Б. Залепете ја URL-то во полето за внесување на преземачот.
  3. В. Кликнете на „Преземи“ за да го започнете процесот. Вашето видео ќе биде зачувано како MP4-датотека

Дали е бесплатен преземач на видео на Pinterest?

Да, Pinterest Video Downloader е бесплатен за користење и секогаш ќе биде. Меѓутоа, доколку сакате да ни донирате, вашата поддршка е добредојдена.

Дали има ограничување на бројот на видеа што можам да ги преземам?

Не, нема ограничување. Можете да преземате неограничени видеа користејќи PinterestDownloader.

Дали имате какви било прашања да одговорите?

Ве молиме контактирајте не овде . Ќе ви одговориме што е можно побрзо.

Одрекување

PinterestDownloader не хостира пиратски или заштитени со авторски права содржина на својот сервер; сите видеа или слики преземени преку нашата алатка се добиени од нивните соодветни CDN сервери. Оваа алатка не е поврзана со Pinterest на кој било начин.